María J. Pellicer de Carli és psicòloga clínica per la Universitat R. Llull de Barcelona i terapeuta formada per l'Asociación de Técnicas Regresivas Aplicadas.

Consulta a Vic i Barcelona.
Tel. 686 093 590

 

 

Vides passades

Les persones afins a la idea de la reencarnació és freqüent que revisquin altres vides... (llegeix més)

 

Testimonis

Els protagonistes de la teràpia narren les seves experiències (format pdf).
(testimoni 1)
(testimoni 2)
(testimoni 3)
(testimoni 4)
(testimoni 5)
(testimoni 6)
(testimoni 7)
(testimoni 8)La Psicologia Transpersonal
i la integració de l'ànima: tornem a casa


Les Tècniques Regressives s'emmarquen en el món de la Psicologia Transpersonal, que es fonamenta en l'autoexploració i el creixement personal amb l'objectiu d'aconseguir el benestar.

El marc transpersonal acull el món mental, emocional, físic i espiritual de la persona. Estem vivint moments d'intensa evolució en què ens cal ntegrar la nostra ànima.

La crisi personal és el moment en què afloren aquells aspectes del nostre ésser que no estan integrats i ens ho fan saber a través d'estats interns de confusió, tristesa, angoixa, pors... Aquestes emocions són la veu d'aquells aspectes que necessiten ser portats al conscient per ser integrats.

Normalment aquests aspectes romanen inconscients, tot i que sabem de la seva presència pel "malestar" que sentim.

La meva experiència com a terapeuta la vaig iniciar amb les Tècniques Regressives. L'eina bàsica d'aquesta tècnica és el treball intern a partir de la relaxació, ja que aquesta permet accedir al món inconscient i portar a la consciència les nostres ferides profundes i guarir-les.

Amb el temps he anat integrant tècniques que permeten d'una forma fàcil accedir a aquests aspectes dissociats de l'ésser i integrar-los.

L'objectiu final és reprendre el contacte amb el poder personal d’un mateix, poder experimentar estats de l'ésser que som, prendre consciència de la nostra naturalesa una vegada es veu alliberada d'allò que ens limita i ens manté amb patrons passats que dirigeixen la nostra vida, repetint experiències personals que ens porten al dolor emocional i que ens impedeixen manifestar la nostra naturalesa genuïna i viure des de la confiança, en un autodescobriment continu del nostre ésser i de les nostres habilitats i atributs, en una vivència interna d'estar a casa, connectats al nostre cor, que és la veu de la nostra ànima.

 


Per què fer una teràpia?


Una teràpia es pot convertir en una experiència transformadora per a tu i la teva qualitat de vida. Pots viure i comprendre l'origen dels teus conflictes, integrar-los i alhora aprendre sobre tu. Per a mi una teràpia és en la seva essència un procés d'integració i aprenentatge mitjançant el qual la persona assaja tècniques que després incorpora a la seva vida, i així estableix les bases d'una relació interna amb ella mateixa des de l'acceptació. La persona, especialment, aprèn sobre les seves pròpies habilitats i atributs, cosa que li permet manifestar la seva naturalesa genuïna. Això sempre és motiu d'un sentiment d'alegria interna i benestar.

Pots trucar per informar-te sense compromís, concertar una visita, provar i decidir si és això el que et cal en aquest moment. Pots també contactar via correu electrònic omplint aquest formulari.

Per a mi serà un plaer acompanyar-te en aquest procés, ja que és un camí que m'ha tocat caminar prèviament i sé que el patiment només té com a objectiu aprendre coses que acaben enfortint-nos i ampliant la consciència de l'ésser que som.

 


L'actualitat al nostre bloc

Segueix les darreres informacions sobre tècniques regressives al nostre bloc .


La teràpia

Consisteix en sessions d'hora i mitja. La persona és el subjecte actiu, que farà els canvis a partir de les seves vivències... (llegeix més)

Relaxació

Es guia la persona al nivell de relaxació necessari per a accedir a la informació del subconscient. No és pròpiament hipnosi... (llegeix més)


Aprèn

T'oferim aprendre les tècniques de relaxació i visualització perquè puguis practicar-les pel teu compte... (llegeix més)