• La teràpia consisteix en sessions d'hora i mitja
  • La freqüència de les sessions pot variar en funció de cada situació
  • El preu és de 70 euros la primera sessió, i de 60 euros per sessió si es fa un procés setmanal.

 

Si bé durant anys he utilitzat les tècniques regressives com a eina de base per al treball, amb el temps he anat integrant altres tècniques que m'agrada anomenar d'Integració de l'Ànima, dins de les quals s’integren les tècniques regressives.

La primera sessió consisteix en una sessió regressiva en què explorem el subconscient a través d'un "viatge intern". Aquest recorregut em permet veure i valorar millor la situació de la persona en aquest moment de la seva vida. Per a la persona és la seva primera experiència de contacte amb el seu món intern, en el qual ja comencem a treballar.

Després de la sessió regressiva es donen aclariments sobre el procés i es contrasta i comparteix la informació, especialment aclarint el significat d’allò viscut. El subconscient ens parla a través d'imatges connectades a un sentiment que són els símbols; aquesta és especialment la part que clarifiquem.

En la primera sessió s'estableixen els objectius de la teràpia, i a partir d'aquí treballem amb el nostre món intern a través dels aspectes que ens generen patiment, angoixa, tristesa...

Aquests aspectes o parts nostres són com petits "orfes", situacions que han quedat pendents, antics patrons incorporats des de la infància que generalment no són nostres, incorporats habitualment a través dels pares, i que no ens deixen expressar qui som en veritat (sigui dit això amb tot l’amor).

La teràpia és un procés d'aprenentatge. Aprofitem les sessions per aprendre recursos interns, tècniques i autoconeixement a mesura que anem integrant i guarint antigues ferides.

L'experiència de la teràpia és com un viatge i la seva destinació és tornar a casa; integrar tot el que som, integrar el nostre ésser o la nostra ànima. Només cal que desitjar fer-ho. El nostre interior és savi i generós. Crec personalment que també és un acte de valor i molt amorós cap a nosaltres mateixos.

No dubtis a trucar-me si tens alguna pregunta o a algun dubte, no hi ha cap compromís.La tècnica: relaxació


La tècnica consisteix a guiar la persona al nivell de relaxació necessari que li permeti accedir a la informació del subconscient. No és hipnosi, tot i que tècnicament se la coneix com a hipnosi Ericksoniana. De fet és un estat de relaxació en què la persona és conscient en tot moment del que experimenta.

Les experiències de dolor que no es van poder integrar al seu moment queden actives al subconscient, i quan es reviuen poden ser integrades i compreses, tot refent-les d'una manera positiva. El mateix procés terapèutic de treballar amb un mateix ajuda la persona a activar recursos per fer front a possibles situacions futures que impliquin un patiment emocional, i per aquesta via aprenem a generar complicitat amb nosaltres mateixos i a ajudar-nos més bé.Testimonis


Tres protagonistes de la teràpia expliquen les seves experiències amb les tècniques regressives. Fes clic als enllaços per examinar o descarregar el seu testimoni (documents en format pdf).

Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3