Relaxació


T'oferim la possibilidad d'aprendre una tècnica de relaxació que t'ajudi a baixar el nivell d'ansietat, a controlar més bé el teu estat general i a potenciar la teva salut. Les tècniques s'aprenen amb relativa facilitat. És fonamental practicar-les, ja que els resultats són clars quan ens permetem dedicar-hi una mica de temps.

Aquest procés consisteix en una explicació teòrica bàsica i en les sessions pràctiques que de bon principi han de permetre que la persona pregui consciència de quin és el seu estat actual, tant a nivell de respiració com tensional. A partir d'aquí es tracta de portar a terme els canvis cap a l'objectiu que cada un vulgui aconseguir:

La quantitat de sessions depèn de cada persona. En cas que ja tingui certs coneixements previs o que hagi practicat alguna tècnica semblant, acostuma a haver-n'hi prou amb dues sessions. Cadascú pot decidir quan considera que ha integrat la tècnica per continuar sol.

Es facilita un cassette amb la relaxació guiada i sempre podeu trucar i aclarir dubtes.


Visualització

 

El gran món del subconscient (90%) es comunica amb la nostra part conscient (10%) a través d'imatges carregades amb sensacions i sentiments (els símbols). Les persones percebem la realitat pels sentits; quan en estat de relaxació visualitzem alguna cosa fent servir els mateixos sentits, el nostre sistema no distingeix si l'experiència és real o no, i el subconscient l'accepta tal qual.

La tècnica de la visualització és una eina més per ajudar-nos a generar objectius a nivell profund de manera que tot aquest potencial d'energia treballi per aconseguir allò que busquem. Com en el cas de la relaxació, el secret és la pràctica. Amb unes quantes sessions pots aprendre la tècnica i experimentar-ne els beneficis.

T'ensenyem a utilitzar aquesta tècnica amb sessions en què visualitzaràs i viuràs diferents experiències i maneres de posar-la en pràctica. El nombre de sessions, com en el cas de la relaxació, dependrà de cada un. Sovint n'hi ha prou amb 2, 3 o 4, tot i que és un risc aventurar-ne una xifra. Es tracta d'una formació flexible en què la persona pot decidir quan ha aconseguit prou experiència per continuar per si mateixa.